top of page

Save the Date

Bijgewerkt op: 10 okt.

Bij SVW houden we ervan om mensen samen te brengen. Van een feestje zijn we beslist niet vies. Ambiance mag en moet er zijn. Hierbij alvast een eerste overzicht:


Eetfestijn n.a.v. SVW A - WS Lauwe zaterdag 11 november 2023

Een derby volgen gaat toch beter met een volle maag, nietwaar? In onze kantine zal het weer een gezellige boel worden.


SVW Familiehappening

zaterdag 25 november 2023

Abrupt geëindigd tijdens corona. Maar nu vastberaden om opnieuw enkele honderden mensen te ontvangen voor een gezellig eetfestijn. Gaat door in de Porseleinenhallen in Wevelgem.


De Intrede van de Sint woensdag 29 november 2023

De allerkleinsten worden niet vergeten. Tijdens een leuke namiddag kunnen ze genieten van een show en uiteraard een bezoekje van de Sint en zijn (zwarte) Pieten.


Kersthappening zaterdag 16 december 2023 Voor de derby SVW B - WS Lauwe B doen we met plezier een kerstmuts aan. We zorgen voor een gezellig standje waar je warme choco kunt drinken (en ook andere dingen).


Wevelgem Wintert vrijdag 22 december 2023 Geen evenement van SV Wevelgem City maar zeker het vermelden waard. Al was het maar omdat onze gasten van SVW B de drankstand bedienen. Gezellige start van de kerstvakantie in centrum Wevelgem.


SVW Dartstornooi

vrijdag 22 en zaterdag 23 december 2023 Vroeger noemden we het vogelpiek maar sinds de bierbuikjes van de wereldtoppers zijn gekrompen en VTM elke geworpen pijl uitzendt, noemen we het nu darts. Wel, ook op SVW wordt er gevogelpiekt.


Eetfestijn n.a.v. SVW B - Menen zaterdag 20 januari 2023 Derbytijd dus halen we opnieuw de messen en vorken boven. Eerst een hapje eten en dan een matchke meepikken van onze youngsters. Leuk toch?


Ladies Night zaterdag 17 februari 2024

De eerste ploeg speelt tegen Westrozebeke. Voor de ladies zijn er glaasjes bubbels en een schitterende tombola.


Sponsorhappening

zaterdag 2 maart 2024

Een hartelijke dank-je-wel aan onze sponsors. Daarom brengen we ze allemaal samen voor een leuke apero / dinner. Zeker en vast dikke fun. En daarna naar de wedstrijd SVW A - Boezinge.


Paaskamp

2 tot 5 april 2024

Een kwalitatief voetbalkamp (al zeggen we het zelf). Doorspekt met toffe trainingen en extra activiteiten. Legendarisch zijn de warme maaltijden, met liefde bereid door onze kookploeg.


Jani Bakt zondag 28 april 2024 De laatste thuiswedstrijd voor SVW A (tegen Diksmuide). Een mooie gelegenheid waarbij Jani met veel plezier zijn BBQ bovenhaalt en z'n gasten culinair verwent.


Bedankingsfeest voor onze vrijwilligers

dinsdag 30/04/2024

Een feest op dinsdag? Vaneigens want woensdag de 1ste mei moet er niemand werken. Alle tijd om onze gewaardeerde vrijwilligers eens ferm te bedanken voor hun inzet.


SVW Soccer Cup

zaterdag & zondag 4 en 5/05/2024 Ons eigen jeugdtornooi voor onderbouw. Inzet: plezier!!
bottom of page