top of page

Wie is wie binnen onze club?

Sportieve coördinatie

Onze volledige sportieve staf en trainers werken samen met hun coördinatoren en de technisch verantwoordelijke jeugdopleiding Nico Deconinck. 

Vincent Declerck is onze coördinator onderbouw en Jeffry Deprez coördineert de middenbouw. Dries Taillieu neemt de rol van jeugdcoördinator op. 

Aanspreekpersonen integriteit

Met Sylvie & Sofie heeft SV Wevelgem City twee API's. Zij zijn onze Aanspreekpersonen Integriteit. Zij zorgen er mee voor dat elke speler in een veilige en inclusieve sportomgeving kan voetballen. Met als doel om van onze club een warme omgeving te maken waar spelers, trainers, scheidsrechters, supporters, vrijwilligers en bestuurders zichzelf kunnen zijn. Bij onze API's kun je terechtkan met een vraag, vermoeden of klacht over grensoverschrijdend gedrag of onethisch gedrag.

Medische staf

Het welzijn van onze jeugdspelers leggen we in de deskundige handen van kinesisten Jens Delrue en Margot Vanacker.

De Twaalfde Man

De Twaalfde Man, dat zijn onze gewaardeerde vrijwilligers, medewerkers en jeugdbestuur. Maandelijks komt het jeugdbestuur samen om initiatieven t.v.v. de jeugd te ontwikkelen. Met als belangrijkste doel de sociale cohesie binnen de club te bevorderen. Samen met vrijwilligers vormen ze hiervoor de nodige werkgroepen.

bottom of page