top of page

Lang leve onze vrijwilligers (maar we zoeken er nog)

Bijgewerkt op: 23 mrt.

Graag breiden we onze SVW-familie uit met een aantal nieuwe mensen. Vers bloed doet goed.


Heel wat mensen zetten zich jaar in jaar uit in om voor een toffe omgeving te zorgen waarin elke speler, jong en al wat ouder, zijn/haar hobby in de best mogelijke omstandigheden kan beoefenen.


Van trainer over terreinverzorger tot de mama die meehelpt op onze familiehappening. Van bestuurslid over team managers tot de jonge gasten die ondersteunen in de kantine. Van coördinator over medische staf tot de papa's die meebouwen aan een nieuw event. Enzovoort. Enzoverder.


Onze vrijwilligers zijn het kloppend hart van onze club. Zonder vrijwilligers is er simpelweg geen voetbal in Wevelgem. Overal in de maatschappij schreeuwen organisaties echter om helpende handen. En steeds minder mensen voelen zich geroepen om zomaar wat tijd te investeren in het algemeen belang.


Maar toch blijven we positief. En gaan we dapper op naar nieuwe mensen die hun steentje willen bijdragen aan onze hartelijke club. In ruil voor een smile ;-). Hierbij geven we graag even mee waar we op heden versterking kunnen inzetten. Heb je goesting in iets, laat het dan zeker eens weten via vrijwilliger@svwevelgemcity.be.


Schoonmaker kleedkamers

Om onze gloednieuwe kleedkamers te onderhouden zijn we op zoek naar iemand die op maandag, woensdag en vrijdag een tweetal uurtjes vrij is. Materiaal en producten zijn voorzien door de club. Alsook een vrijwilligersvergoeding.


(Jeugd)trainers

Voor SV Wevelgem City is de jeugdopleiding dé reden van ons bestaan. Ben je gepassioneerd om jongeren te ontwikkelen tot hun beste zelf? We zoeken trainers voor onze jeugd en een trainer voor onze Provinciale Beloftes.


Begeleider U6

We versterken onze sportieve staf bij de 5-jarigen (U6) graag met iemand die vertrouwd is met deze doelgroep. We zoeken een student of afgestudeerde educatieve bachelor voor kleuter, lager, secundair onderwijs “lichamelijke opvoeding” en/of iemand die Multimove als een interessante uitdaging ziet.


Ouderraad We hebben plannen om komend seizoen een ouderraad op te richten per bouw. Doel is om een aantal keer per seizoen samen te komen om ideeën, suggesties, ... te bespreken ten voordelen van onze jeugdwerking. Wil je op de hoogte gehouden worden van deze plannen, stuur een mailtje naar communicatie@svwevelgemcity.be.


תגובות


bottom of page